Wspaniały wyjazd i ciekawe fotki. Postanowiłem więc utworzyć pierwszą swoja galeryjkę (dzięki pomocy Bogdana, ma się rozumieć). Jeśli chcecie zobaczyć jak było to kliknijcie na Jesień
Oj serce zabolalo z tesknoty Jeszcze w tym roku w Tatrach nie bylem i sie niestety nie zanosi, zebym pojechal... Super galeria z super zdjeciami - Pozdrawiam serdecznie
aż serce żal ściska że mnie tam nie było, jeszcze nigdy nie doświadczyłem osobiście takiego zjawiska w Tatrach jak mieliście na Rysach, oglądam te zdjęcia któryś raz z kolei i w dalszym ciągu widoczki zapierają dech w piersiach, jak dla mnie bomba, tylko pozazdrości i oczywiście życzyc kolejny raz takiej pogody
P.S. kto się wybiera w ten weekend na drugą częśc?
Elu moja pomoc była minimalna w tworzeniu galerii ,Jurek umiejętność tworzenia galerii już posiada,tak wiec z następnego wyjazdu mamy świeże zdjęcia pewne.Zdjęcia szczególnie te na ,których chmury otulają tatrzańskie szczyty są rewelacyjne i też żałuję,że mnie tam nie było.
Pocisk napisał(a):kto się wybiera w ten weekend na drugą częśc?
Po dzisiejszym spotkaniu w "Schronie" mogę poinformować, że z Mielca jedzie osiem (lub dziewięć) osób, czyli zapakujemy się w dwa auta. Planowany wyjazd w sobotę około 4,30 rano. Jedziemy do wsi Żiar koło Liptowskiego Mikulasza i potem pieszo w góry. Nocleg w schronisku Żiarska chata.
ja planuje się wybrac z krk, prawdopodobnie pojedzie ze mną Artur i nie wiem czy ktoś jeszcze, rzuciłem okiem na pogode i ma się ochłodzic i spaśc trochę śniegu więc może byc ciekawie Pozdrawiam