Wyślij obrazek z pytaniem, gdzie to jest? Może ktoś zgadnie. Kto zgadnie wysyła następne zdjęcie. Pomysłodawcą takiej zabawy jest portal www.beskid-niski.pl
Hmmm, chodziło mi o nazwę skałki,na której zawisłam ... a poza tym ciepło cieplutko- Pieniny ,gdzieś bliżej Krościenka
[ Dodano: 2009-01-03, 22:41 ] Skałkę ,o która pytam ,mijaliśmy wędrując podczas ostatniej Rocznicówki,jest przy szlaku,nazwę jej znajdziecie na mapie Pienińskiego Parku Narodowego, a w pytaniu jest już pewna sugestia
Dokładnie to Zawiesy - ale może moja sugestia była myląca-pewnie powinno być "zawiesiłam się" .Twoja kolej Stanisławie .Pozdrawiam wszystkich cieplutko w tą mrożmą zimę brrrr
[ Dodano: 2009-01-06, 07:04 ] No to może coś z obecnego sezonu zimowego:
Co to za szczyt w grani głównej Tatr i z jakiego wierzchołka została zrobiona fotografia??
[ Dodano: 2009-01-07, 07:22 ] Myślę że ta podpowiedz wszystko wyjaśni. Na fotce widzimy widok z tego wierzchołka w innym kierunku. Tylko proszę o dokładną odpowiedz.
Ee, fotografie zrobiłem z jednego miejsca, tj. z niższego wierzchołka "taternickiego" Świnicy(2291),
na pierwszej fotce widzimy rzeczywiście Świnicę (2301), Odpowiedz częściowa.
Strzelec, czekamy na zagadkę.