Zaglądajcie klikając na "zobacz komentarze" informacje o następnym pokazie zamieszczę niebawem

Slajdowanie to mile spędzony czas.  zdjęcia wspaniałe,komentarz Irka i Mirka  ciekawy i z humorem -  prawie tłum ludzi -brakło miejsc siedzących!! LATARNIA  czeka !!za miesiąc kolejne slajdowanie !!!!:Pozdrawiam
  Slajdowanie to mile spędzony czas.  zdjęcia wspaniałe,komentarz Irka i Mirka  ciekawy i z humorem -  prawie tłum ludzi -brakło miejsc siedzących!! LATARNIA  czeka !!za miesiąc kolejne slajdowanie !!!!:Pozdrawiam  ...po wielkiemu cichu przyszłam na zwiadu i patrzu a tu  cichosza........na stronce carpatii .......to ta wiosna, wiosna,wiosna ach to ty!!!!!!!!! zapachniałaś i wszystkich z domów wywołałaś
 ...po wielkiemu cichu przyszłam na zwiadu i patrzu a tu  cichosza........na stronce carpatii .......to ta wiosna, wiosna,wiosna ach to ty!!!!!!!!! zapachniałaś i wszystkich z domów wywołałaś  o kurczę!!!!!! nawet mi sie zrymowało ...prawie jak Isabel
 o kurczę!!!!!! nawet mi sie zrymowało ...prawie jak Isabel  .... Pozdrawiam.
.... Pozdrawiam.

Prawda!!!!!gdyby tak jak wczorajsze slajdowanie i komentarz Magdy wyglądały lekcje historii i geografii w szkołach uczniowie nie dostawaliby PAŁ
 Prawda!!!!!gdyby tak jak wczorajsze slajdowanie i komentarz Magdy wyglądały lekcje historii i geografii w szkołach uczniowie nie dostawaliby PAŁ  /oczywiście pomijam ten trunek.../ Bardzo sympatyczne są te czwartkowe spotkania a frekwencja jak tak będzie dopisywac to niedługo braknie miejsc siedzących
/oczywiście pomijam ten trunek.../ Bardzo sympatyczne są te czwartkowe spotkania a frekwencja jak tak będzie dopisywac to niedługo braknie miejsc siedzących  Pozdrawiam.
 Pozdrawiam.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości