Zapraszam do obejrzenia fotek z III Mistrzostw Mielca w narciarstwie, które odbyły sie 23 lutego 2008 roku w Krynicy-Słotwinach. Jeśli chcesz je zobaczyć kliknij na 3AMMwN2008
Witajcie:)))))
Obejrzałam sobie fotki z mistrzostw i okropnie Wam zazdroszczę świetnego ,wesolego towarzystwa i takiej fajnej imprezy. Grunt to poruszać się na powietrzu i spędzic czas w doborowym gronie wesołych ludzi:)))))) A co do zdjęć to mnie się podobaja ,fajnie udokumentowane . Jako osoba z zewnątrz mogłam się dobrze zorientować jak było i jakie nastroje Wam towarzyszyły.:)))) pozdrawiam Ewa
P.S. Ja tez wybrałam się w góry w ten weekend ,ale musiałam sie borykać z halnym "Emma" .....hihihi....ja to mam szczęście :)))))))))
Obejrzałam sobie fotki z mistrzostw i okropnie Wam zazdroszczę świetnego ,wesolego towarzystwa i takiej fajnej imprezy.
Może byś się z nami wybrała Ewcia na następny wyjazd - imprezę Zobacz nasz kalendarz imprez na 2008 ( osobiście polecam ŁEMKOWSKĄ WATRE w Zdyni, )
Ewa Serdecznie Cię Zapraszamy
Dziękuję Zbyszku, popatrzylam na kalendarz ,ale nastepna impreza to nie jest LEMKOWSKA WATRA .to jest dopiero w lipcu .......
Ale kto wie ,czy się nie skuszę,chęci są ,ale kondycji zero ,więc moze ta Watra to w sam raz czas do potrenowania kondycji? :)))))))) pozdrawiam Ewa