Moderator: halny jurko
Może na innych forach, ale nie na tym. Chyba wszyscy doskonale zauważyli jak poznikały stąd inne wątki, i że to nie sprawka moderatora a jego podporządkowanie się wyższym racjom pochodzącym od wyższej władzy...@George napisał(a):Lechu wbij sobie do glowy jeszcze jedna, prosta zasade... ze na kazdym Forum Admin ma zawsze racje
Nonsens, a nawet kompletny nonsens. Kiepskiej baletnicy przeszkadza nawet rąbek od spódnicy. Na pewno dobrze wiesz, że dla każdego kto pochodził trochę po okolicach Zieleńca rozpoznanie miejsca, gdzie stoi to popiersie, jest śmiesznie łatwe. Twój awatar jak widzisz nie przeszkadzało mi rozpoznać nawet to, że zarówno rzeźba słoniątka jak i tło są naprawdę mikroskopijnych rozmiarów.krajka napisał(a):Od razu należało dać taką fotkę - to popiersie równie dobrze można uznać za architektoniczną ozdobę secesyjnej kamienicy.
Twój wyskok z "wbijaniem mi do głowy" to niby z czego to był? Uważasz, że wyraziłeś swoją "mądrość" i po sprawie? Uważasz, że możesz popisywaś się tu odwagą i mieszac mnie z błotem, bo masz za sobą poparcie większości, która o pewnych sprawach po prostu niewiele nie wie? A gdzie byłeś razem z kol. Krakowskim w 1981 r. kiedy ja odważyłem się łamać prawo i nawoływać do łamania prawa przystępując do grupy reaktywującej Towarzystwo Tatrzańskie i propagując tą inicjatywę w środowiskach turystów górskich i narażając się na szykany ówczesnych władz? Teraz jak widzisz też mam odwagę krytykować ludzką obłudę, nawet jeśli krytykowana osoba jest w obecnym składzie ZG PTT.George napisał(a):a ten znowu ni z gruchy ni z pietruchy...
Wróć do Zadaj pytanie - odpowiedz: gdzie to jest?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości