MIło mi poinformować , ze dziś udało się zamknąc budżet na wydanie mapy z pozyskanych reklam i datków od przedsiębiorców , ludzi którym idea wydania ciekawej mapy turystycznej MIelca i okolic jest bliska oraz kilku instytucji jak nadleśnictwa i Mielecka Strefa.
Akcja zbierania 1% podatku też zbliża się do szczęśliwego mam nadzieję końca 30.04. jeżeli macie jeszcze znajomych którzy się nie rozliczyli to prosze ich zachęcić. Kazdy darczyńca dostanie mapę i śpiewnik w prezencie ( Wzór na stronie głównej )
Akcję zbierania reklam nie kończymy jeszcze bo w kolejce czeka śpiewnik klubowy. Reklamy zbieram do 15- tego maja jak by ktoś miał zainteresowanego.
Może udałoby nam się spotkać 15.04 około godziny 14 w Buczynowej Gazdówce w celu doprecyzowania jakim terenem na mapie kto się zajmuje i dograniem pomysłów wydawniczych. Prosze grupę "MAPIARZY" o kontakt, tel, lub inny.
Najpóźniej w przyszłym tygodniu chcę by wszyscy się spotkali, którzy poważnie podjęli deklarację pracy nad aktualizacją mapy.
Nie jest istotne czy wkład będzie wielki tylko chcę wiedzieć na kogo mogę liczyć i w jakim zakresie.
Prosze o krótki wpis na stronie , typu: POMOGE w pracach i sugestię kiedy się SPOTKAMy
Pozdrawiam